Vi älskar upplevelser!
VätternKajak startades 1994 i Motala, Östergötlands sjöstad.
Idag har vi en stor kajakbutik vid Vadstena Slott, en webbutik och fyra uthyrningsbaser vid Vättern – från Omberg i söder till Askersund i norr! Vi jobbar främst med kajaker och paddleboards, men även vindsurfing. Förutom försäljning och uthyrning har vi kurser och guidade paddelturer.
Välkomna till vår värld!


Linda Staaf
Paddlare

Linda är SUP- och kajakpaddlare med förkärlek för naturupplevelser. Hon är butikschef på VK och arbetar med butik, event, marknad och inköp. Kajsa försöker lära henne vindsurfa!

Mattias Karlsson
Paddlare

 Mattias paddlar SUP och kajak och har på senare tid tagit upp vindsurfingen på nytt. På VK jobbar Mattias med butik, inköp och demo. Han har även ansvar för vår systeranläggning Orust Kajak på västkusten.

Kajsa Larsson
Surfare

 Kajsa kan det mesta inom vattensport. Hon tävlar i VM i vindsurfing, spenderar sommaren på surfbrädan och vintern på skidor. På VK jobbar hon med butik och marknad.

Niklas Zackrisson
Paddelguide

 Niklas är vår hängivna paddlare som lär oss allt vi behöver veta om paddelteknik. Han lever på vattnet året om - kajak på öppet vatten, eller långfärdsskridskor på fruset. På VK jobbar han med några av våra kurser i paddelteknik och -säkerhet.