Vi älskar upplevelser!
VätternKajak startades 1994 i Motala, Östergötlands sjöstad.
Idag har vi en stor kajakbutik vid Vadstena Slott, en webbutik och fyra uthyrningsbaser vid Vättern – från Omberg i söder till Askersund i norr! Vi jobbar främst med kajaker och paddleboards, men även vindsurfing. Förutom försäljning och uthyrning har vi kurser och guidade paddelturer.
Välkomna till vår värld!


Linda Staaf
Paddlare

Linda är SUP- och kajakpaddlare med förkärlek för naturupplevelser. Hos VK arbetar hon med butik, event, marknad och inköp. När hon inte jobbar i butiken kör hon Zipline på Omberg eller jobbar inom Friluftsfrämjandet.

Mattias Karlsson
Paddlare

 Mattias paddlar SUP och kajak och har på senare tid tagit upp vindsurfingen på nytt. På VK jobbar Mattias med butik, inköp och demo. Han driver även Orust Kajak på västkusten.

Fred & Max
Surfare

Fred har vindsurfat sedan barnsben och har på senare år även gett sig på vågsurf. Max är en blivande idrottslärare som nu börjat vindsurfa. Killarna jobbar på aktivitetscentret BeachCrib i Varamobaden men backar även upp i kajakbutiken.

Niklas Zackrisson
Paddelguide

 Niklas är vår hängivna paddlare som lär oss allt vi behöver veta om paddelteknik. Han lever på vattnet året om – kajak på öppet vatten, eller långfärdsskridskor på fruset. På VK jobbar han med några av våra kurser i paddelteknik och -säkerhet.