Frequently Asked Questions

Våra vanligaste frågor

Stämmer bra! Vi hade en webshop, men majoriteten av våra kunder ville ändå ha en personlig kontakt, så vi tog bort betalfunktionen, men fortsätter att sälja som vanligt ändå. Om ni inte kan besöka oss i butiken och handla där, så kan ni ringa eller maila oss, så hjälper vi er med era funderingar och köp.

Med faktura eller Swich.

Fraktfritt vid köp av 30 000kr. Att skicka en kajak med fraktbolag kostar ca 1000kr. Att skicka tillbehör som paddel eller flytväst ligger på mellan 50-100kr. Vi kan också köra kajakerna hem till er om ni bor i närheten av Östergötland, naturligtvis mot en avgift för timpeng och milersättning.

Nej och ja. Vi har alltid haft det, men just nu, mellan 17/12-18 och 31/3-19 så flyttar vi. Så först till april 2019 räknar vi med att det nya stället igång och redo för öppning. Vi återkommer med information här på sidan så snart vi vet mer.

Inte leasing – vi kallar det hyrköp. Vi har några modeller som vi hyr ut för en månadskostnad från maj-aug. Det är ett komplett paket med kajak, paddel, flytväst och kapell. Efter augustimånad väljer man om man vill lämna tillbaka produkterna till oss eller lösa ut dem och behålla dem.

Ja – det gör vi! I nuläget tar vi in plastkajaker av de modeller vi själva säljer/sålt i butiken. Således kan man alltså sälja sin begagnade kajak till oss och de som vill köpa en begagnad kajak kan göra det hos oss! Bästa tiden att köpa begagnat är i slutet av aug-sept, då har vi hela hyrflottan som släpps till försäljning, vilket brukar vara ett 60-tal kajaker 🙂

Ja. Hos oss kan ni ta det Vita eller Gröna Paddelpasset, (Vit, Grön, Blå, Röd, Svart) från Svenska Kanotförbundet. Vi har några tillfällen varje år då detta erbjuds, håll utkik under fliken “Events” på startsidan.

Jajjemen, det också. Ca 8ggr/år arrangerar vi paddlingar i Vättern. Ibland själva och ibland ihop med Friluftsfrämjandet. Det kan vara vid Omberg, en kvällspaddling i Vadstena eller en skärgårdspaddling i norra Vättern. Håll utkik under fliken “Events” så ser ni vad som händer närmast.

Kontakta oss

0141-234 200 (9.00-18.00)
Om ni inte kan nå oss på numret ovan – testa 070-610 33 92 dagtid.
info@vatternkajak.se

Besöksadress:
Ingen mellan jan-mars 2019 – vi öppnar på ny ort april 2019!

Fakturerings- och postadress:
VätternEvent & C:o AB
Box 131
592 23 Vadstena

VätternKajak är en del av VätternEvent & C:o AB
Org.nr 556793-5092