Hamngatan 3, 592 30 Vadstena

Vi öppnar i april 2016!

Frequently Asked Questions

Våra vanligaste frågor

Vi packar och skickar tisdagar och torsdagar, ibland oftare än så. Beställningar gjorda efter kl.12.00 på torsdagar levereras från oss nästkommande tisdag. Beställningar gjorda efter kl.12.00 tisdagar levereras från oss nästkommande torsdag. Från att varan lämnat butiken tar de 1-2 dagar innan den når er!

Just nu kan är det med faktura. Ni beställer era produkter – vi skickar dem till er tillsammans med en faktura. Vid större beställningar skickar vi fakturan först och därefter leveransen. Under mars kommer vi att aktivera kortbetalning online.

Fraktfritt vid köp av 30 000kr samt vår fasta fraktkostnad på 49kr gäller samtliga beställningar på fastlandet – det gäller således inte bortom fastlandet, utomlands, eller till Norrland. Vid leverans till dessa områden – kontakta oss för offert. Det gäller heller inte odelbara paddlar och skrymmande produkter som ex kajak- eller kanotvagn.
Om något avviker så kontaktar vi er innan leverans för att komma överens om fraktkostnaden.

Ja! Vi har en stor butik intill vallgraven i Vadstena, precis vid Vadstena Slott. Här finns en stor lada där vi har ca 200 kajaker i lager – i ca 40 olika modeller. Paddleboards och vindsurfing likaså – och tillbehör för vattensport som våtdräkter, flytvästar, mobilfickor, paddlar och en massa annat. Välkomna att titta in!

Inte leasing – vi kallar det hyrköp. Vi har några modeller som vi hyr ut för en månadskostnad från maj-aug. Det är ett komplett paket med kajak, paddel, flytväst och kapell. Efter augustimånad väljer man om man vill lämna tillbaka produkterna till oss eller lösa ut dem och behålla dem.

Ja – det gör vi! I nuläget tar vi in plastkajaker av de modeller vi själva säljer/sålt i butiken. Således kan man alltså sälja sin begagnade kajak till oss och de som vill köra en begagnad kajak kan göra det hos oss!

Kontakta oss

0141-234 200
info@vatternkajak.se

Besöksadress:
Hamngatan 3
592 30 Vadstena

Fakturerings- och postadress:
VätternEvent & C:o AB
Box 131
592 23 Vadstena

VätternKajak är en del av VätternEvent & C:o AB
Org.nr 556793-5092