Frequently Asked Questions

Våra vanligaste frågor

Vi hade en webbshop, men majoriteten av våra kunder ville ändå ha en personlig kontakt, så vi tog bort betalfunktionen. Om ni inte kan besöka oss i butiken och handla där, så kan ni ringa eller maila oss, så försöker vi lösa en bra deal kring frakten.

Med faktura eller Swich.

Ja, den ligger på Stocklycke, Omberg. Men vi har begränsade öppettider så kontakta oss några dagar innan så kommer vi överens om en tid.

Ja, det går bra, men inte precis där vi är mitt på berget, då behöver man ta sig till någon av våra uthyrningsbaser vid Vättern – ca 7-10 kilometer bort. Ni kan till och med provpaddla våra kajaker utan att butiken har öppet. Kontakta oss så berättar vi mer!

Inte leasing – vi kallar det hyrköp. Vi har några modeller som vi hyr ut för en månadskostnad från maj-aug. Det är ett komplett paket med kajak, paddel, flytväst och kapell. Efter augustimånad väljer man om man vill lämna tillbaka produkterna till oss eller lösa ut dem och behålla dem.

Ja – det gör vi! I nuläget tar vi in plastkajaker av de modeller vi själva säljer/sålt i butiken. Således kan man alltså sälja sin begagnade kajak till oss och de som vill köpa en begagnad kajak kan göra det hos oss! Bästa tiden att köpa begagnat är i slutet av aug-sept, då har vi hela hyrflottan som släpps till försäljning, vilket brukar vara ett 60-tal kajaker 🙂

I samarbete med Woods & Water of Sweden erbjuder vi kurser för nybörjare och upp till nivå blått paddelpass. Läs mer på www.woodsandwater.se Här finns både privatkurser och kurser i grupp.

Ja, i samarbete med Woods & Water of Sweden. Läs mer under fliken Guidningar.

Kontakta oss

0141-234 200 (9.00-18.00)
Om ni inte kan nå oss på numret ovan – testa 070-610 33 92 dagtid.
info@vatternkajak.se

Besöksadress:
Stocklycke på Omberg

Fakturerings- och postadress:
VätternEvent & C:o AB
Tollstad Haningetorps Gård 1
599 93  Ödeshög

VätternKajak är en del av VätternEvent & C:o AB
Org.nr 556793-5092