Försäljnings och leveransvillkor

BRA ATT VETA OM OSS – OCH OM ATT HANDLA AV OSS!

FÖRETAGSINFORMATION
VätternKajak är en del av:
VätternEvent & C:o, 556793-5092
Postadress: Box 131, 592 23 Vadstena
0141-234 200
info@vatternevent.se

Priser
Alla priser anges i svenska kronor och innehåller mervärdesskatt och övriga avgifter om inget annat anges. Totalkostanden för köpet kommer att framkomma tydligt innan slutlig beställning och kommer att inkludera samtliga kostnader förenade med köpet, inklusive eventuella porto-och fraktkostnader.

FÖRSÄLJNINGS OCH LEVERANSVILLKOR
Order
För att göra en beställning kontakta oss via mail, besöka vår butik eller ring till oss. Om varan inte hämtas och betalas på plats av er så gäller följande: För förbeställning med leverans senare betalar kunden 2000kr i förskottsbetalning, och resten när kajaken levereras. 

Leverans
Med leverans innebär att kunden själv hämtar de köpta produkterna i butiken, endast vid överenskommelse och med en extra ersättning levererar vi till produkterna hem till er.

Betalning
För förbeställning med leverans senare betalar kunden 2000kr i förskottsbetalning, och resten när kajaken levereras.

GDPR
VätternEvent behandlar persondata i enlighet med GDPR. Av skattemässiga skäl sparas alla fakturerade uppgifter i 7 år. Uppgifter som kan knytas till dig som person kommer aldrig att bli tillgänglig för andra verksamheter eller kopplas till andra, externa register än vårt eget. Notera dock att VätternEvent har tre varumärken: VätternEvent, Omberg Zipline och VätternKajak.

Kortinformation
När du handlar hos VätternEvent behandlas betalningen av Stripe, som är en säker elektronisk betalningslösning för Visa och MasterCard/Eurocard. All kortinformation lagras i enlighet med kortnätverkens regelverk.

RUTINER FÖR RETURER AV VAROR
Reklamation
Om det föreligger ett fel på varan, bör du inom skälig tid efter att du upptäckt det, meddela VätternEvent skriftligen eller muntligen om felet. VätternEvent kommer då ge dig information om hur du går vidare. Reglerna kring reklamation finns i Konsumentköplagen.

Ångerrätt
Ångerrätten gäller i 14 dagar från det att du som köpare mottagit varan. Om du vill ångra köpet så returnerar du varan i oförändrat skick, så får du tillbaka det du har betalat för varan, inklusive dina förbetalda fraktkostnader. Ni som köpare betalar för returfrakten.

Garanti
Alla produkter har en garanti på två år.

Saknar du någon information här?
Kontakta oss gärna så uppdaterar vi!

Kommentera