Försäljnings och leveransvillkor

BRA ATT VETA OM OSS – OCH OM ATT HANDLA AV OSS!

FÖRETAGSINFORMATION
VätternKajak är en del av:
VätternEvent & C:o, 556793-5092
Postadress: Box 131, 592 23 Vadstena
0141-234 200
info@vatternevent.se

Priser
Alla priser anges i svenska kronor och innehåller mervärdesskatt och övriga avgifter om inget annat anges. Totalkostanden för köpet kommer att framkomma tydligt innan slutlig beställning och kommer att inkludera samtliga kostnader förenade med köpet, inklusive eventuella porto-och fraktkostnader.

FÖRSÄLJNINGS OCH LEVERANSVILLKOR
Ta emot en order
När ni lägger en beställning till oss meddelas vi om detta och påbörjar paketeringen av era produkter inom två arbetsdagar. (Under perioden september – april packas varorna och skickas en gång i veckan – på måndagar).
Paketet levereras från vårt lager inom tre arbetsdagar från det att beställning lagts. (Under perioden september – april packas varorna och levereras från vårt lager endast en gång i veckan – på måndagar).
Hyrkajaker: Bokning av aktiviteter som sker i vårt onlinebokningsystem trillar rakt in i vårt eget bokningssystem. Bokningar som ni själva lägger in här behöver inte bekräftas från oss – de blir skarpa bokningar direkt, det ni bokat är det som är bokat helt enkelt. Om något sker som gör att aktiviteten inte kan genomföras från vår sida, ex extremt dåligt väder, så kommer ni att få besked om detta och får då också tillbaka alla de pengar ni förskottsbetalt.

Leverans
Vanligtvis kommer varan skickas från oss inom tre arbetsdagar efter att ordern mottagits. Om varan inte finns i lager kontaktar vi er inom två dagar från det att order mottagits. (Under perioden september – april mottager vi och arbetar med order och leverans endast en dag i veckan – på måndagar. Därför kan svar och leverans dröja några dagar längre än under säsong.)

Frakt
Vi skickar din vara via Posten, Schenker eller DHL beroende på fraktens storlek, vikt och vår tidsfrist. Kostnader förenade med frakten är inkluderade i fraktpriset och allt syns i er bokning innan ni slutför köp. Om ni har egna önskemål på fraktsätt får ni gärna meddela oss om detta, om inte annat så väljer vi det fraktsätt som blir smidigast och billigast för er. Det går också bra att välja ”Hämta i butik” och om ni vill ha en kajak levereras av oss till er dörr, kontakta oss för ett prisförslag.

Betalning
Vi kräver betalning för varan från den tidspunkt den skickas från oss till kunden.

Personupplysningar
VätternEvent behandlar persondata i enlighet med Personuppgiftslagen (PuL). Uppgifter som kan knytas till dig som person kommer aldrig att bli tillgänglig för andra verksamheter eller kopplas till andra, externa register än vårt eget. Notera dock att VätternEvent har fem varumärken: VätternEvent, Omberg Zipline, VätternKajak, OrustKajak och BeachCenter i Varamobaden

Kortinformation
När du handlar hos VätternEvent behandlas betalningen av QuickPay, som är en säker elektronisk betalningslösning för Visa och MasterCard/Eurocard. All kortinformation lagras i enlighet med kortnätverkens regelverk.

RUTINER FÖR RETURER AV VAROR
Avbeställning
Om du önskar att avbeställa en vara så kontaktar du oss bara via mail eller telefon. Om leveransen inte har gått ifrån oss, så återbetalas ni hela summan, förutom 200kr som vi behåller för administrativa avgifter. Om leveransen har skickats så återbetalas ni hela summan, förutom 500kr som vi behåller i administrativa avgifter, samt att ni står för returfrakten av den avbeställda leveransen.

Reklamation
Om det föreligger ett fel på varan, bör du inom skälig tid efter att du upptäckt det, meddela VätternEvent skriftligen eller muntligen om felet. VätternEvent kommer då ge dig information om hur du går vidare. Reglerna kring reklamation finns i Konsumentköplagen.

Ångerrätt
Ångerrätten gäller i 14 dagar från det att du som köpare mottagit varan. Om du vill ångra köpet så returnerar du varan i oförändrat skick, så får du tillbaka det du har betalat för varan, inklusive dina förbetalda fraktkostnader. Ni som köpare betalar för returfrakten.

Garanti
Alla produkter har en garanti på två år – förutom några kajaker som har 5 år – mer om detta kan läsas på produktsidorna för dessa kajaker. Om inget annat står, gäller således två års garanti.

Saknar du någon information här?
Kontakta oss gärna så uppdaterar vi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *