Paddling i vårsol!

linda.paddling.maj2017.1500x

Nu äntligen kom våren (och en och annan hagelskur)! Vår uthyrning är igång och i helgen hade vi de första gästerna på en tur längst med Omberg. Här en bild från en av stenstränderna strax söder om Omberg.

Säkerhet

kurs 1500x

Häromveckan gick VätternKajak en säkerhetskurs för kajak och kanot i Askersund, en utbildning som hölls av Horisontkajak och Svenska Kanotförbundet. Här en bild på det första doppet. Det andra gjordes från kanot och det tredje från kajak.

Nu när vi kommer in i maj utökas våra öppettider i butiken – öppet varje ons-tors hela sommaren, med undantag av 24-25/5…

Premiärerbjudanden 17/4!

stanley

Nu öppnar vi för säsongen! På Annandag Påsk kl. 10.00-14.00 har vi öppet i butiken och dagen till ära har vi några bra erbjudande på gång för er som kommer till butiken och handlar:

  • Köp Nigel Fosters Whisky 16 i specialutgåva och få 50% på hans kolfiberpaddel (ord. pris 4999kr).
  • 10% rabatt på alla tillbehör (gäller allt utom kajaker och paddleboards)
  • Köp begagnade dubbelkajaker/-kanoter från 5000kr/st

Bildresultat för nigel foster point 65 special edition

Nystart 2017!

vinterpaddling 2 1500x

Nu är vi igång med arbetet inför säsongen 2017! Det kommer bli en del förändringar, som kommer att synas här på webben under våren… 🙂 Mer info kommer! Här en bild från ett vintertest av lite nya produkter i lagret.

Paddelpasset

paddelpass-nv-1500x

Nu finns det möjlighet att ta grönt och blått paddelpass hos Friluftsfrämjandet. VätternKajak deltog på en av paddlingarna i Norra Vättern. Till våren kommer nya möjligheter – håll utkik hos Friluftsfrämjandet i Örebro!

Utefest 2016

3-ute-1500x

I helgen var det Utefest på Höga Kusten och VätternKajak var där tillsammans med Melker Kayaks. Vi höll i paddlingar, men passade även på att ta del av några av de många aktiviteter som erbjöds under dagarna tre – så som trailrun, via ferrata och vandring. Det fanns även Jeep-turer och kajak clinics.
En fantastiskt rolig och välarrangerad helg – vi åker definitivt tillbaka fler gånger!

1-ute-1500x 2-ute-1500x

3 generationer paddlare

supanita2 1500X

Paddla med barn och barnbarn! Det gör Anita som här valde paddleboard medan övriga familjen spenderade eftermiddagen i kajak. Yoga-SUP:en Namaste från Kona och Kona Active är två brädor som hon paddlar. Övriga familjen gick på Whisky 16 och barnkajaken Wilderness Tsunami SP.

supanita1 1500X