Kajaker på Blocket

greenland 1500x

Så här i försäsongen vill vi gärna sälja av några modeller från förra året, och vi brukar då ha några annonser på Blocket. En del av dem nya, en del har varit demo och andra har gått i hyrflottan. En av de kajaker vi säljer ut till riktigt bra pris nu är denna Greenland T i rock solid. Den har varit i vår demo och bara varit i vattnet två gånger.

Skicka oss ett mail eller kom förbi butiken på lördag om du är intresserad!

Butiken öppnar!

ombergmars 1500x

Nu på måndag den 2 april öppnar butiken för säsongen! Mellan kl. 10.00-13.00 har vi öppet, och från april har vi öppet alla lördagar till och med maj! Under sommaren har vi andra öppettider – återkommer om det. Men nu fokuserar vi på försäsongen och alla fyndchanser som kommer ut nu när vi ska rensa och göra plats för sommarens nyheter!

VK just nu

kajakjanuari 1500x

Nu laddar vi upp för våren och säsongsstarten! Lagret har byggts upp under vintern, och mer ska det bli. Vi öppnar butiken i april och har öppet hela sommaren.
Här en bild från en av våra vinterpaddlingar tidigare i år.

Gott Nytt Paddelår!

dagis 1500x

Nu är vi igång med planeringen för kommande säsong! Mer info kommer under våren då även vår onlinebokning öppnar, och vår kajakbutik öppnar för säsongen. Ni kommer också att hitta oss på Askersund Outdoor även i år, och vi kommer att fortsätta arrangera paddlingar med guide kring Omberg, Medevi och Norra Vättern.

Vintersäsong

medevi 4 1500x

Nu går vi in i vintersäsongen och ett lite lugnare tempo för VätternKajak. Ni når oss lättast via mail – där ni kan maila in era frågor, bokningar eller beställningar. Nu jobbar vi vidare med vår lokal, och beställer kajaker för kommande säsong. I april drar vi igång för fullt igen!

Paddlingar

ffkajak 1500x

Även i sommar har vi haft flera tillfällen för paddling med guide, kurser, prova-på och vårt egna motionslopp mellan Vadstena och Motala. Nu till helgen väntas sista evenemanget – då det är Öppen Hamn i Aspa/Olshammar. Vill ni följa med ut och paddla mer? Besök facebookgruppen Kajaknätverket Norra Vättern för att hooka upp med fler paddelsugna i höst!

Coral 10’8 från 1kr

corallinda 1500x

Idag testade vi en ny paddleboard  som kommit till butiken. Det är en Coral 10’8. En fantastiskt prisvärd bräda där paddel, pump och ryggsäck ingår i priset – 4999kr! Detta firade vi lite extra genom att lägga ut ett helt Coral-kit på Tradera för bara 1kr…. 🙂