Vintersäsong

medevi 4 1500x

Nu går vi in i vintersäsongen och ett lite lugnare tempo för VätternKajak. Ni når oss lättast via mail – där ni kan maila in era frågor, bokningar eller beställningar. Nu jobbar vi vidare med vår lokal, och beställer kajaker för kommande säsong. I april drar vi igång för fullt igen!

Paddlingar

ffkajak 1500x

Även i sommar har vi haft flera tillfällen för paddling med guide, kurser, prova-på och vårt egna motionslopp mellan Vadstena och Motala. Nu till helgen väntas sista evenemanget – då det är Öppen Hamn i Aspa/Olshammar. Vill ni följa med ut och paddla mer? Besök facebookgruppen Kajaknätverket Norra Vättern för att hooka upp med fler paddelsugna i höst!

Coral 10’8 från 1kr

corallinda 1500x

Idag testade vi en ny paddleboard  som kommit till butiken. Det är en Coral 10’8. En fantastiskt prisvärd bräda där paddel, pump och ryggsäck ingår i priset – 4999kr! Detta firade vi lite extra genom att lägga ut ett helt Coral-kit på Tradera för bara 1kr…. 🙂

Askersund Outdoor

askout1500x

Under Askersund Outdoor Festival var VätternKajak på plats för demo av kajaker, för att prata kajaker, och för att se till att alla turer som arrangerades av Friluftsfrämjandet under helgen också paddlade i våra kajaker. Det var tre lyckade dagar med fint väder! Förutom vår kajakverksamhet kunda besökarna prova på MTB, vandring, matlagning, med mera.

Paddling i vårsol!

linda.paddling.maj2017.1500x

Nu äntligen kom våren (och en och annan hagelskur)! Vår uthyrning är igång och i helgen hade vi de första gästerna på en tur längst med Omberg. Här en bild från en av stenstränderna strax söder om Omberg.

Säkerhet

kurs 1500x

Häromveckan gick VätternKajak en säkerhetskurs för kajak och kanot i Askersund, en utbildning som hölls av Horisontkajak och Svenska Kanotförbundet. Här en bild på det första doppet. Det andra gjordes från kanot och det tredje från kajak.

Nu när vi kommer in i maj utökas våra öppettider i butiken – öppet varje ons-tors hela sommaren, med undantag av 24-25/5…

Premiärerbjudanden 17/4!

stanley

Nu öppnar vi för säsongen! På Annandag Påsk kl. 10.00-14.00 har vi öppet i butiken och dagen till ära har vi några bra erbjudande på gång för er som kommer till butiken och handlar:

  • Köp Nigel Fosters Whisky 16 i specialutgåva och få 50% på hans kolfiberpaddel (ord. pris 4999kr).
  • 10% rabatt på alla tillbehör (gäller allt utom kajaker och paddleboards)
  • Köp begagnade dubbelkajaker/-kanoter från 5000kr/st

Bildresultat för nigel foster point 65 special edition